This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Uncategorized

/Uncategorized

Нова Социјалдемократска Партија-НСДП

18.02.2020|

ул. „Димитрие Чуповски“ 4 бр.2-1/6 - Скопје 02/ 3238 775 02/3290 465 службено лице: Горан Мисовски e-mail:  goranmisovskinsdp@gmail.com Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на: www.nsdp.org.mk

Национална Демократска Преродба-НДП

18.02.2020|

ул. „Браќа Гиноски“ бр. 110, Гостивар 078/ 742 225 службени лица: Јасин Халили Газменд Ристеми e mail:  info@rdk.org.mk листата на информации од јавен карактер се наоѓа на: www.rdk.org.mk  

Демократска обнова на Македонија-ДОМ

18.02.2020|

ул. „Даме Груев“ бр. 5 зграда 1, влез 2, кат мезанин, Скопје службено лице: Билјана Крстевска e mail:  biljana.krstevska80@gmail.com dommakedonija@yahoo.com листата на информации од јавен карактер се наоѓа на: http://dom.org.mk  

Политичка партија АЛТЕРНАТИВА

18.02.2020|

бул. „Крсте Мисирков “ бр.11/1 локал 68 А,  Скопје 02/ 3140 038 службено лице: Мубекир Палоши e mail:  kontakt@alternativa.mk               mubekir_palloshi@hotmail.com   листата на информации од јавен карактер се наоѓа на: www. alternativa.mk

Единствена Македонија -ЕМ

18.02.2020|

ул. „Даме Груев“  бр. 10, Скопје (076) 310-271 (076) 310-276 (075) 231-495 службено лице: Синиша Николовски e-mail:  press@edinstvenamakedonija.mk                sinisa@edinstvenamakedonija.mk Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на: www.edinstvenamakedonija.mk

„Левица“

18.02.2020|

ул.„Мирослав Крлежа“ бр. 20-1/12- Скопје 075/ 885 645 службено лице: Јована Мојсоска e-mail:  jovana.mojso@gmail.com contact@levica.mk Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на: www.levica.mk

Претседател

05.11.2018|

Блерим Исени Телефон: 02/3118-038 e-mail: blerim@komspi.mk Дата на раѓање: 01.07.1974 во С. Слупчани – Куманово Образование:                         Факултет за новинарство во Тирана Јазици:   македонски, англиски Работно искуство: 1996 – 1998 Дописник од Тирана за МРТВ 1999 – 2001 Уредник на вестите на aлбански јазик во МРТВ 2003 – 2004 Главен уредник на програмата на албански јазик 2005 – [...]

Бр.203-Седница на Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер

01.03.2018|

ДОНЕСЕНИ 30 РЕШЕНИЈА Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер на 203-та седница одржана на 01 март 2018 година, донесе 30 решенија. * * * * * Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, постапувајќи по Жалбата изјавена од В.Н. од Скопје, поднесена против [...]