Sh.A. Makedonski telekomunikacii

02.02.2014|

Sh.A. Makedonski telekomunikacii është opertaor nacional për telekomunikime i cili siguron shërbime të telekomunikacionit në Republikën e Maqedonisë. Kompania, ka për qëllim që t’iu ofrojë shfrytëzuesve spektër të gjithpërfshirshëm të shërbimeve bashkëkohore të telekomunikacionit: •    telefonike; •    shërbime telegrafe dhe teleks; •    shërbime për foltore publike; •    shërbime për linje të huazuara; •    shërbime për telefoni [...]