This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

valon

/valon

About valon

This author has not yet filled in any details.
So far valon has created 111 blog entries.

U REALIZUA TAKIMI I NËNTË ME QYTETARËT E MANASTIRIT NË KUADËR TË PARTNERITETIT TË HAPUR QEVERITAR

10.04.2019|

Komisioni për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë në informacione me karakter publik në bashkëpunim me Shoqatën për emancipimin, solidaritetin dhe barazinë e grave ESE, e në pajtueshmëri me masën “Rritja e vetëdijes së qytetarëve për të drejtat e tyre për qasje në informacione me karakter publik dhe rritja e shfrytëzimit të të drejtës [...]

TAKIM ME QYTETARËT E STRUMICËS NË KUADËR TË PARTNERITETIT TË HAPUR QEVERITAR

05.04.2019|

Komisioni për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë në informaqcione me karakter publik në bashkëpunim me Shoqatën për emancipimin, solidaritetin dhe barazinë e grave ESE, e në pajtueshmëri me masën “Rritja e vetëdijes së qytetarëve për të drejtat e tyre për qasje në informacione me karakter publik dhe rritja e shfrytëztimit të të drejtës [...]

TAKIM ME QYTETARËT E TETOVËS NË KUADËR TË PARTNERITETIT TË HAPUR QEVERITAR

03.04.2019|

Komisioni për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë në informaqcione me karakter publik në bashkëpunim me Shoqatën për emancipimin, solidaritetin dhe barazinë e grave ESE, e në pajtueshmëri me masën “Rritja e vetëdijes së qytetarëve për të drejtat e tyre për qasje në informacione me karakter publik dhe rritja e shfrytëztimit të të drejtës [...]

NË KUADËR TË PARTNERITETIT TË HAPUR QEVERITAR U REALIZUAN KATËR TAKIME ME QYTETARË

01.04.2019|

Komisioni për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë në informacione me karakter publik në bashkëpunim me Shoqatën për emancipim, solidaritet dhe barazi të grave – ESE, e në pajtueshmëri me masën “Rritja e vetëdijes së qytetarëve për të drejtat e tyre për qasje në informacione me karakter publik dhe rritja e shfrytëzimit i të [...]

TAKIME ME QYTETARËT NË KUADËR TË PARTNERITETIT TË HAPUR QEVERITAR

27.03.2019|

Komisioni për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë në informacione me karakter pbulik me Shoqatën për emancipim, solidaritet dhe barazi të grave – ESE, e në pajtueshmëri me masën “Rritja e vetëdijes tek qytetarët për të drejtat e tyre për qasje në informacione me karakter publik dhe rritja e të drejtës nga ana e [...]

U NËNSHKRUA MARRËVESHJA PËR DONACION

25.02.2019|

Sot, në hapësirat e Misionit të OSBE-së në Shkup, në pajtueshmëri me aplikimin projektues “Bashkëpunim trevjeçar dhe aktivitete për Komisionin” dhe bashkëpunimin e realizuar mes Komisionit për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë në informacione me karakter publik dhe Misionit të OSBE, u nënshkrua Marrëveshje për donacion. Marrëveshjen e nënshkroi kryetari i Komisionit, Blerim [...]

RRJEDH AFATI PËR DORËZIMIN E RAPORTIT VJETOR

04.01.2019|

Nga 1 janari i vitit 2019 fillon afati për dorëzimin e Raportve vjetore nga ana e posedeuesve të informacioneve me karakter publik për zbatimin e  Ligjit për qasje të lirë në informacione me karakter publik për vitin 2018. Në pajtueshmëri me kompetencat të cilat dalin nga LQLIKP (neni 37), poseduesit e informacioneve me karakter publik kanë [...]

U REALIZUA PUNËTORI PËR PERSONA ZYRTARË TË RI TË EMËRUAR

12.12.2018|

Në kuadër të bashkëpunimit të realizuar të Komisionit për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë në informacione me karakter publik me Misionin e OSBE-së në Shkup (aplikacion projektues “Bashkëpunim trevjeçarë dhe aktivitete për Komisionin”), sot në hotelin “Aleksandar Palas” në Shkup, u mbajt punëtori me temë: “E drejta e qasjes së lirë në informacione [...]

NË HOTELIN “ALEKSANDAR PALLAS” PUNËTORI E KOMISIONIT DHE MISIONIT TË OSBE NË SHKUP

05.12.2018|

Sot në hotelin “Aleksandar Pallas” në Shkup, në kuadër të bashkëpunimit të realizuar mes Komisionit për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë në informacione me karakter publik dhe Misionit të OSBE-së në Shkup (aplikacioni projektues “Bashkëpunim trevjeçar dhe aktivitete për Komisionin), u mbajt punëtori rajonale me temë: “E drejta e qasjes së lirë në [...]

PUNËTORI RAJONALE PËR PERSONA ZYRTAR REALIZUAR NË BASHKËPUNIM MES KOMISIONIT DHE MISIONIT TË OSBE NË SHKUP

28.11.2018|

Në kuadër të bashkëpunimit të realizuar mes Komisionit për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë në informacione me karakter publik dhe Misionit të OSBE-së në Shkup (aplikacioni projektues “Bashkëpunim trevjeçar dhe aktivitete për Komisionin), sot në Hotelin “Ramada Pllaza” në Gjevgjeli, u mbajt punëtori rajonale me temë: “E drejta e qasjes së lirë në [...]