Valentina Fidanovska

Telefoni: 02/3118-038
Ditëlindja:26.05.1967
Arsimimi:
Gazetare e dipomuar për studime interdiciplinare për gazetari në Universitetin “Sh. Qirili dhe Metodi” – Shkup
Gjuhë të huaja:
Gjuhë angleze
Përvojë pune:
  • Gazetare në Radio Televizionin e Maqedonisë
  • Televizioni A1
  • Agjencioni informativ i Maqedonisë AIM
  • Koordinatore në agjencionin për marketing “PEGAZ”
  • Produksioni “TOMATO”
  • Udhëheqëse dhe menaxhere financiare në disa firma private