Blerim Iseni

Telefoni:
Ditëlindja: 01.07.1974 në fsh. Sllupçan – Kumanovë
Arsimimi: Fakulteti i Gazetarisë, Tiranë
Gjuhë të huaja: Maqedonisht, anglisht

Përvojë pune: 1996-1998 Korrespodent nga Tirana për RTVM

1999-2001 Redaktor i lajmeve në RTVM

2003-2004 Kryeredaktor i programit në gjuhën shqipe

2005-2006 Kryeredaktor

Trajnim ne Uashington në Zërin e Amerikës

2008-2009 Redaktor i programit informativ

Analizë politike në gazetat në Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri