ZËVENDËS KRYETARI I KOMISIONIT MBAJTI FJALIM NË NGJARJE NË ORGANIZIM TË SIGMA

21.03.2018|0 Comments

  Zëvendës kryetari i Komisionit për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë në informacionet me karakter publik, z. Blerim Hyseni, mori pjesë në ngjarje në organizim të SIGMA, me titull “Sfidat në reformën [...]

TRAJNIM PËR PERSONA ZYRTARË TË SAPOEMËRUAR

28.02.2018|0 Comments

Njëmbëdhjetë persona zyrtarë të sapoemëruar për ndërmjetësim me  informacione me karakter publik të institucioneve shtetërore, (ministri dhe agjencione), ndërmarrje publike dhe të enteve arsimore, morrën pjesë në trajnimin me temë “Qasja e lirë në informacionet [...]

U NËNSHKRUA MEMORANDUM PËR BASHKËPUNIM MES KOMISIONIT PËR MBROJTJEN E TË DREJTËS PËR QASJE TË LIRË NË INFORMACIONE ME KARAKTER PUBLIK DHE SHOQATËS SË GAZETARËVE TË MAQEDONISË

15.02.2018|0 Comments

  Në hapësirat e Komisionit për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë në informacione me karakter publik, u nënshkrua Memorandum për bashkëpunim mes Komisionit për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë [...]

NËNSHKRIM I MEMORANDUMIT PËR BASHKËPUNIM MES KOMISIONIT PËR MBROJTJEN E TË DREJTËS PËR QASJE TË LIRË NË INFORMACIONE ME KARAKTER PUBLIK DHE SHOQATËS SË GAZETARËVE TË MAQEDONISË

14.02.2018|0 Comments

  Komisioni për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë në informacione me karakter publik dhe Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë të enjten (15 shkurt) 2018 në ora 11:00, në hapësirat e Komisionit do [...]

AKTIVITETE PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E LIGJIT PËR QASJE TË LIRË NË INFORMACIONET ME KARAKTER PUBLIK

09.02.2018|0 Comments

Më 09.02.2018 në Ministrinë e drejtësisë u mbajt mbledhje pune ku u përcaktua nevoja për ndryshime dhe plotësime në Ligjin për qasje të lirë në informacione me karakter publik. Përveç ministrit të drejtësisë Bilen Saliji [...]

KËMBIM MENDIMESH NË LIDHJE ME STANDARDIZIMIN E FORMULARIT TË UNIFIKUAR DHE TË STRUKTURUAR TË RAPORTIT VJETOR

01.02.2018|0 Comments

Përfaqësuesit e Misionit të OSBE-së në Shkup dhe të Komisionit për sistem politik dhe raporte mes bashkësive të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, sot mbajtën mbledhje pune me anëtarët e Komisionit për mbrojtjen e të [...]

Lexo më shumë

Broshura

Ti ke të drejtë të dish
Informacionet me karakter publik janë për tu dhënë
E nuk janë për tu ruajtur
Qasjqa në informacione me karakter publik është e lirë