ул.„Вера Јоциќ„ бр.4
02/2777-343

службено лице:
Адела Малиминова
e-mail:   drensk@yahoo.com

листата на информации од јавен карактер се наоѓа на:
огласна табла
www.vasilantevskidren.edu.mk