бул.„Браќа Ѓиноски„ бр.61
(042) 213-511
(042) 214-406

службено лице:
Едит Азизи
моб. 072 205 154
e-mail: edit.azizi@gmail.com
info@gostivari.gov.mk

листата на информации од јавен карактер се наоѓа на:
http://gostivari.gov.mk/mk/pocetna/